Dëgjolive Radio Nacional 93.6 Mhz

kaks#

Shoqeria K –AKS Sh.p.k prej 21 vjetesh, nëpermjet një procesi të gjate investimesh ,kërkimesh dhe studimesh ,tregton me shumicë dhe pakicë mbi 4000 artikuj për profilet e aluminit dhe plastikës ,hekurit dhe nënprodukteve tyre ,në të gjithë Ballkanin .
Bashkëpunimi yne me kërkues ,dizenjator ,arkitekt , e prodhues te dyerve dhe dritareve ,teknikë të makinerive me CNC ,na ka dhënë kënaqësinë të hedhim në treg ,produktet më cilësore me cmimin me të mire .

doktoresha (3)
  • Romani “Doktoresha” për nga përshkrimi i Shqipërisë në diktaturë përngjan shumë me Afganistanin e Khaled Hosseinin, përmes veprës “Gjuetari i balonave”: Si Afganistani nën sundimin e talebanëve …
  • Mund ta gjeni në te gjitha libraritë 
  • Për porosi kontaktoni në numrin:067 53 32 700