Rama “hap thesin”, sa do të rriten pagat për policët e zjarrfikësit (Sipas gradave)

Kryeministri Edi Rama ka publikuar sot planin e qeverisë për rritjen e pagave për punonjësit e Policisë së Shtetit, Policisë së Burgjeve, Gardës së Republikës dhe Shërbimit Zjarrfikës. Gjatë një takimi në Akademinë e Sigurisë, Rama tha se rritja e menjëhershme e pagës sipas kategorive do të jetë si më poshtë:

Për Policinë e Shtetit

Për gradën Drejtues Madhor do të rritet me 48 mijë lekë të reja.

Për Drejtuesin shtohet me 24 mijë lekë të reja

Për Komisarin shtohet me 22 mijë lekë të reja

Për Inspektorin e parë shtohet me 20 mijë lekë të reja

Për Policinë e Burgjeve

Për gradën Drejtues Madhor rroga do t’i shkojë në 187 mijë lekë të reja

Për Drejtuesin rroga shkon në 137 mijë lekë të reja

Për Komisarin rroga shkon 112 mijë lekë të reja

Për Inspektorin e parë rroga shkon në 97 mijë lekë

Për punonjësit e Shërbimit Zjarrfikës

Drejtuesi Zjarrfikës 125 mijë lekë

Inspektori Zjarrfikës rroga i shkon në 90 mijë lekë

Zjarrfikësit rroga i shkon në 80 mijë

Asistent Zjarrfikës shkon në 75 mije lekë

Romani “Doktoresha” për nga përshkrimi i Shqipërisë në diktaturë përngjan shumë me Afganistanin e Khaled Hosseinin, përmes veprës “Gjuetari i balonave”: Si Afganistani nën sundimin e talebanëve … Mund ta gjeni në te gjitha libraritë Për porosi kontaktoni në numrin: 067 53 32 700
Scroll to Top