KQZ nis verifikimin paszgjedhor për 14 majin, do të hapen 526 kuti votimi

Më datë 23 tetor KQZ hodhi shortin dhe përzgjodhi rastësisht qendrat e votimit që do i nënshtrohen procesit të këqyrjes paszgjedhore për zgjedhjet, për organet e vetëqeverisjes vendore si dhe për zgjedhjet e datës 23 shtator në Kukës.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka nisur ditën e sotme hapjen e 10% të kutive të votimit në të gjitha bashkitë.

Hapja e këtyre kutive të votimit synon kontrollin nëse gjatë procesit të votimit ka pasur parregullsi, pra për të parë nëse vota është numëruar dhe lexuar ashtu siç qytetarët e kanë shprehur, apo komisionerët kanë abuzuar duke e deformuar vullnetin e tyre.

Rinumërimi i votave bëhet nga specialistë të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve

Romani “Doktoresha” për nga përshkrimi i Shqipërisë në diktaturë përngjan shumë me Afganistanin e Khaled Hosseinin, përmes veprës “Gjuetari i balonave”: Si Afganistani nën sundimin e talebanëve … Mund ta gjeni në te gjitha libraritë Për porosi kontaktoni në numrin: 067 53 32 700
Scroll to Top