KQZ miraton kërkesat e PS-së dhe PL-së për t’u regjistruar në zgjedhjet e 14 majit

Partia Socialiste dhe Partia e Lirisë janë regjistruar sot në mbledhjen e KQZ për zgjedhjet e 14 majit. Në mbledhje ka nisur sakaq shqyrtimi për regjistrimin e Partisë Demokratike në zgjedhjet e ardhshme vendore. Celibashi njoftoi dy kërkesat e dorëzuara pranë KQZ. Një është drëzuar nga kryetari i Partisë Demokratike Sali Berisha dhe një ish-kryetari Lulzim Basha, përmes përfaqësuesit ligjor, Indrit Sefa.

“Që të mos kemi asnjë lloj keqkuptimit, ne jemi para shqyrtimit të kërkesës për regjistrimin e PD si subjekt zgjedhor. Përpara KQZ ka dy kërkesa një nga z.Sali Berisha, që thotë kryetar i PD, dhe kërkon regjistrimin e PD si subjekt zgjedhor. Kemi edhe një kërkesë tjetër nga z.Lulzim Basha, përmes përfaqësueit të tij. Aty kërkohet regjistrimi i PD. Pra, jemi në procesin e shqyrtimit të kërkesës për të regjistruar PD si subjekt zgjedhor.

Në këtë shqyrtim do të vlerësojmë se kush e ka edhe tagrin për ta paraqitur këtë kërkesë. Është tagër i Berishës, apo i Bashës, si kryetar i PD nëse është kështu. Në vlerësim të kësaj dëgjese do vlerësojmë kush e ka tagrin. Nuk e ndajmë dot këtë gjë në mënyrë paraprake, nuk ka asnjë agjendë tjetër veç besueshmërisë në ligj” u shpreh Celibashi.

Romani “Doktoresha” për nga përshkrimi i Shqipërisë në diktaturë përngjan shumë me Afganistanin e Khaled Hosseinin, përmes veprës “Gjuetari i balonave”: Si Afganistani nën sundimin e talebanëve … Mund ta gjeni në te gjitha libraritë Për porosi kontaktoni në numrin: 067 53 32 700
Scroll to Top