Ç’FARË MENDOJM NE TE’’ NACIONALIT ‘’ /TË PERMISOJMË GJËNDJEN NE SHQIPËRI

1. Në Shqiperi i nuk duhet të ketë faturë të energjisë elektrike, Energjia elektrike falas për të gjithë qytetarët e saj gjatë dhjetë vjetëvë në vazhdim. 2. Nuk duhet të ketë interes për kreditë, bankat në Shqiperi të jenë shtetërore dhe kreditë të jepen të gjithë qytetarëve të saj me interes 0% me ligj. 3. 3. Shtëpia e konsideruar si e drejtë e njeriut në Shqipëri. Të jetë e siguruar nga shteti Ne iu zotohemi se të gjithë në Shqiperi do marrin shtepi 4. Të gjithë të porsamartuarit në Shqipëri të marrin 60,000 dollarë (50,000 ero) nga qeveria për të blerë apartamentin e tyre të parë në mënyrë që të ndihmonin fillimin e jetës familja. 5. Arsimi dhe trajtimet mjekësore jenë falas në Shqipëri. Luftë kundër analfabetizmit Futja gjuhës shqipe në shkolla të mesme 6. Nëse Shqiptarët duan të fillojnë karrierën në bujqësi, ata të marrin tokë bujqësore, një shtëpi bujqësore, pajisje, farëra dhe bagëti për të nisur fermat e tyre, të gjitha falas. 7. Nëse shqiptarët nuk mund të gjjnë arsimin ose objektet mjekësore që u nevojiteshin në Shqiperi, qeveria të përdor fondet e tyre për të shkuar jashtë vendit për të sheruar sëmundjet e pasherueshëme –Shërimi të jetë jo vetëm falas, por ata merrnin 2,300 dollarë amerikanë në muaj strehim dhe kompensim për shoqruesit e të semurit. 8. Në Shqipëri nëse blen një makinë, qeveria të subvencionon 50% të çmimit. Që të perdorim makina pa naftë, ekologjike . Çmimi i benzinës në Shqipëri të jetë 0 dollarë. 10.Shqipëria të likujdojë borxh të jashtëm dhe rezervat tona të arrijnë arrijnë në 250 miliardë dollarë, 11. Nëse një Shqiptarë nuk do të ishte në gjendje të punësohej pas diplomimit, shteti do të paguaj mesatare të profesionit sikur ai ose ajo të ishte i punësuar deri sa të gjendet punësimi. 12. Një e shitjes së naftës shqiptare të kreditohet drejtpërdrejt në llogaritë bankare të të gjithë qytetarëve 13. Një nënë që lind një fëmijë të marri mori 5 000 euro 14. Buka të jetë falas ne Shqipëri 15 Të jetë diploma e njohur nderkombatarisht Një diplomuar në Shqipëri Të punsohet kudo në profesionin e vet 16.Shqipria të bëjë projektin më të madh të ujitjes në botë,. Të ketë bujqësi të zhvilluar dhe lidere në rrajon Të ndërhyjë shteti më bankën bujqësore dhe subencionet direkte në prodhimin e produktiti vëndas Të krijojmë policinë dhe xhandarmërrinë vëndase Të ndryshojmë rrepublikën e tanishme Të gjithë ti nënshtrohen votimit popullor Të krijojmë një ushtri moderne dhe me të paisuren në rrajon,duke kontrolluar hapsirën detare dhe tokësore tonën Të mbrojmë ç’do shqiptar kudo që të jetë dhe të banojë Toka shqiptare është e shenjt dhe pa prekësheme Fqinjët duhet të marrin mesim Dheta mësojnë, se nuk jemi ma ne kohën e kaluar kur Shqipëria u nda si plaçkë tregu nga shovinistat ballkanik Mjaft diktaturën e ish sigurimit të konvertuar në të gjitha partitë. dhe ekonominë oligarkike të ish spiunëvë të sigurimit.

Ta bëjmë Shqipërinë

Flamur Buçpapaj

 

Play Video
Romani “Doktoresha” për nga përshkrimi i Shqipërisë në diktaturë përngjan shumë me Afganistanin e Khaled Hosseinin, përmes veprës “Gjuetari i balonave”: Si Afganistani nën sundimin e talebanëve … Mund ta gjeni në te gjitha libraritë Për porosi kontaktoni në numrin: 067 53 32 700
Scroll to Top