Drejtori i Pergjithshem i CEZ Shperndarje, Arben Seferi, gjate nje aktiviteti me teme “Takim kombetar. Mbrojtja e energjise dhe lufta ndaj krimit urban dhe mjedisor, sfida te pergjegjesise publike”, ne Pallatin e Kongreseve./r/n/r/nDirector of CEZ Distribution, Arben Seferi, during an event for protection of energy and the fight against urban crime and environmental challenges of public accountability.