Këtë të martë po zhvillohen zgjedhjet për kreun e Partisë Demokratike në Himarë dhe në Bulqizë. Kandidatët për Himarën janë Afrovita Dhimojani, Alketa Simo dhe Marin Suli. Ndërkohë mësohet se qendra e votimit është në zyrën e PD-së në Himarë.

Njëkohësisht, po mbahen zgjedhjet edhe në Bulqizë, ku kandidojnë Fatos Hoxha dhe Shaqir Manjani. Procesi nisi që në orën 8-00 të mëngjesit dhe po vijon me një pjesëmarrje të lartë. I pranishëm ne procesin e votimit është edhe Çlirim Gjata.