Ditën e sotme Komisioni i Rithemelimit po zhvillon zgjedhjet në Shkodër për kryetarin e ri të degës

5 nga 9 kandidatët janë tërhequr nga gara Arsyet nuk dihen ende

Ata janë Ted Kopliku, Ardit Qylybyli, Arian Peraj, Ergys Ivziku dhe Emiljano Çekini.

Ndërkohë kandidatët për të cilët votohet sot janë Arben Lushaj, Gjenarin Kapçari, Vildana Gushta, Elvis Deda.