Komisioni i Ankimimeve dhe Sanksioneve u mbledh pasditen e së martës për të vendosur në lidhje me kërkesën për pavlefshmërinë e zgjedhjeve në qarkun Durrës e Shkodër. Gjatë mbledhjes, KAS pasi dëgjoi pretendimet e ngritura nga PD dhe LSI vendosi që të mos marrë prova shtesë, duke rrëzuar kështu kërkesat e këtyre dy subjekteve politike.