41242

MC Kresha ka kohë që nuk ka prezantuar diçka të re, por kjo nuk do të thotë që ai i ka humbur adhuruesit. Kreshen, vazhdojnë ta pëlqejnë shumë për stilin dhe ideologjinë që prej vitesh e përcjell përmes repturave të tij.

MC-ja më i njohur në vend, shpesh është përfolur edhe për jeten e tij private. Lidhja më e diskutuar mbetet ajo me Rozana Radin.

Ndonëse me disa kilogram më shumë, me mjekërr dhe aspak nga meshkujt që kujdesen deri në detaje për vetën, vajzat e duan Kreshen.

Njëra i shkruan në Instagram se ai është më i miri në botë dhe se e ka zemër.