Kanë filluar përgatitjet për mbajtjen e festivalit ‘Sunny Hill’ në Tiranë.


Në faqen zyrtare të këtij festivali në Instagram janë duke u bërë publike emrat e artistëve që do performojnë në mbrëmjet e këtij festivali.

 

Sot, organizatorët konfirmuan se artisti i radhës që performon në festival është Dren Abazi, i cili pritet të këndojë përgjatë njërës nga tri netëve të festivalit.

Festivali “Sunny Hill” do të mbahet në kryeqytetin shqiptar, Tiranë, gjatë datave 26, 17, dhe 28 gusht.