IMG-20150705-WA0001
Policia ka zbukuar autorin e vrasjes se ciftit Cek Sokol Fran Mjacaj dhe ka publikuar më në fund fotot e tij. Policia eshte ne ndjekie te autorit te cilin e ka rrethuar ne zonen e Grudes. Policia u bën thirrje banoreve të mos strehojnë autorin dhe të kontribuojnë.b2a62f950a2cfa16faaf44714fe24597f009f2167bf4eb0d36a1d1c77d816f91