zanf

Zanfina ismaili ka vendosur që ti japë fansave të saj mundësin për të biseduar me të. Kësaj here nëpërmjet fan page-it të saj zyrtar në facebook.

Pyetje nga më të ndryshmet kapluan Zanfinen, por edhe ajo nuk ngurroi të përgjigjet. Mësuam se është 28 vjeçare, dem në horoskop, i don kafshët shtëpiake dhe se është i mundur dueti me Adelinen. ishin këto disa nga përgjigjjet që këngëtarja ju ka dhuruar fansave.

Por nuk mund të anashkalonim apo të mos na zinte syri një pyetje e bërë nga një fans i saj, ku prashtrohej nëse Zanfina ishte prezente aty kur Adelina & Leonora u grushtuan njëra me tjetrën para disa viteve.

Zanfina me një kundërpërgjigjje mjaft të shpejt tha se nuk i intereson e shkuara dhe nuk hezitoi të quante Leonoren “rahmetlike”.

Por një pyetje tjetër që na ra në sy, ishte pyetje nga një fanse nga Ferizaji ku pyeste këngëtaren për përshtypjen që kishte për këtë qytet. Zanfina i është përgjigjur me pretekstin se Ferizaji është një qytet mjaft i bukur dhe se e adhuron shumë, mbi të gjitha sepse është vendlindja e babait të saj.

Edhe kjo gjë paksa na habiti. Kur e dimë që tashmë e disa vite Zanfina me babain e saj nuk flet!