Zajm

Këngëtarja Zaimina Vasjari ka vendosur që më mos ti ketë flokët e gjata si më parë. Kësaj here ajo i ka prerë mjaft shumë dhe i ka ngjyrosur në të zezë.

Pas këtij ndryshimi drastik në look nga Zaimina, ajo nuk ka hezituar të shpërndajë atë në rrjetet sociale dhe të urohet nga fansat!