Këngëtarja Zaimina Vasjari ka postuar në rrjetin e saj social “Instagram” foto ku tregon se është diplomuar.

Këngëtarja sapo ka hedhur në treg klipin e saj të ri “shumë” në të cilin ka pozuar tepër seksi dhe e zbuluar.

Zajmina përpos karrierës si këngëtare ka qenë në marrëdhënie shkollimi dhe tashmë i ka dhënë fund duke u diplomuar.

Këngëtarja është diplomuar në degën Arkitekturë.

Ajo shihet me çertifikatën në dorë dhe miq e pedagogë të Departamentit të arkitekturës me të cilët kanë festuar diplomimin.