Will Smith thuhet se është angazhuar sërish në bisedime me Netflix për zhvillimin dhe publikimin e ardhshëm të filmit të tij biografik të aktorit.

Përpara se Will Smith të godiste Chris Rock-un në Oscar, aktori tashmë fitues i çmimit Oscar po negocionte me disa platforma transmetimi mbi zhvillimin e historisë së tij të jetës në një biografi.

Për fat të mirë për Smith, Netflix duket se është i gatshëm të diskutojë projektin pas kërkimit të faljes së tij dhe disa muaj jashtë vëmendjes.

Apple mund të jetë shërbimi i ardhshëm i transmetimit që do të angazhohet në negociata edhe një herë me Smith, veçanërisht tani që ai  duket i penduar dhe po përpiqet të rifitojë besimin e publikut dhe kolegëve të tij.

Will së fundmi është shprehur se ka vuajtur më shumë zhgënjimin e fansave dhe kjo është arsyeja pse ai i ka kërkuar falje gruas së tij Jada Pinkett Smith, Chris Rock dhe të gjithë atyre që ishin të pranishëm atë natë ose e panë atë përmes ekranit.

Ai e di që Chris Rock nuk e ka falur dhe ka deklaruar se do e pres derisa ky i fundit të jetë gati për të biseduar.