vl

Vlorë- Pas dy atentash të dështuara, tritoli i ka marrë jetën ndërtuesit nga Vlora, Isuf Brahimaj.

Sipas burimeve nga policia dhe prokuroria, Sinanaj ka refuzuar që të kryejë këtë porosi, sepse kishte njohje me Isuf Brahimaj dhe përveç kësaj ia kishte dhe frikën, pasi ai dhe familjarët e tij ishin  persona me influencë në Vlorë.

Nga uniformat blu të qytetit bregdetar është pohuar se një atentat i ngjashëm i është kryer edhe ndaj vëllait të tij Ermal Brahimaj, më 31 gusht të vitit të kaluar. Makina e tij ka shpërthyer ne hyrje të një lavazhi, por pa i rrezikuar atij jetën.

Ky ishte atentati i katërt ndaj pjestarëve të familjes Brahimaj nga fshati Sherisht, i cili për fat të keq u mbyll me një viktimë.