Një ditë pas zyrtarizimit, titulli ka ende një shije të veçantë për Interin. Zikaltrit fluturojnë ende në krahët e entuziazmit dhe për ti bërë të ndihen në të njëjtën mënyrë edhe tifozët e tyre u kanë uruar një mëngjes të mirë përmes një video të veçantë: një këngë që përshkon protagonistët dhe gjithë sezonin me sloganin “Milano thotë: qendisur në gjoks, IM kampion” . Nga Lukaku (“Unë jam Big Rom, gjigandi) te Conte (“Më shumë se një trajner, një vëlla”), nga Zhang (“Tifozi më i largët, numri një”) te tifozët, në mënyrë që klubi të festojë titullin e 19-të italian.