Presidenti i SHBA Joe Biden kaloi një moment të sikletshëm në ditën e inaugurimit.

Në një video të postuar nga Dailymail, shihet se Joe Biden hasi një problem të vogël me hapjen e portës së Shtëpisë së Bardhë.

Ai provoi ta hapë derën dhe kthen kokën nga familjarët e tjerë, por në këtë moment e hapin derën nga brenda duke e shpëtuar Biden nga turpërimi.

https://www.youtube.com/watch?v=ful_AoCETlU&feature=emb_title