PDK ka publikuar listën me 100 emra kandidatë për zgjedhjet e Kosovës fill pasi një veprim të tillë e bëri Vetëvendosja. Në këto zgjedhje PDK nuk do të ketë as Veselin dhe as Thaçin, ndërkohë që listën e kryeson kandidati për kryeministër, Enver Hoxhaj.Në listë janë edhe emër të njohur si Ganimete Musliu, Rashit Çalaj, Uran Ismaili, Xhavit Haliti etj. Vetëvendosje e quajti ”Lista e Referendumit”, kurse PDK e quan ”Lista fituese e Rimëkëmbjes”.

LISTA ME KANDIDATË E PDK

Lista fituese e Rimëkëmbjes. Emra që përfaqësojnë vlera profesionale dhe kombëtare. Ekipi që do ta rimëkëmbë shtetin nga dështimet e dy qeverive paraprake.
Shpërndaje në mbështetje të rimëkëmbjes
1 Enver Hoxhaj
2 Uran Ismaili
3 Eliza Hoxha
4 Bedri Hamza
5 Memli Krasniqi
6 Evgjeni Thaçi-Dragusha
7 Xhavit Haliti
8 Bajrush Xhemaili
9 Blerta Deliu-Kodra
10 Abelard Tahiri
11 Mërgim Lushtaku
12 Ganimete Musliu
13 Rashit Çalaj
14 Ferat Shala
15 Ariana Musliu-Shoshi
16 Ramiz Kelmendi
17 Elmi Reçica
18 Besa Ismaili-Ahmeti
19 Sylejman Çerkezi
20 Nezir Çoçaj
21 Valdete Idrizi
22 Kujtim Gashi
23 Kurtan Kajtazi
24 Luljeta Veselaj-Gutaj
25 Ramë Vataj
26 Rrustem Musa
27 Mexhide Mjaku-Topalli
28 Hajdar Beqa
29 Ilir Tahiri
30 Kristina Gashi-Bytyqi
31 Faton Abdullahu
32 Ardian Kastrati
33 Floretë Zejnullahu
34 Isak Shabani
35 Sejdi Hoxha
36 Xhevahire Izmaku
37 Ilir Kurtishi
38 Menduh Abazi
39 Donjeta Bytyqi
40 Imri Ilazi
41 Arben Fetoshi
42 Albina Lleshi
43 Hyzer Rizani
44 Rrahman Jakupi
45 Gresë Baraliu
46 Gëzim Krasniqi
47 Skender Ukaj
48 Besa Buçinca
49 Valon Grabovci
50 Fadil Nura
51 Vesa Broja
52 Isa Hajdari
53 Hisen Berisha
54 Hyrije Xhemajlaj-Thaqi
55 Fadil Beka
56 Besim Halimi
57 Agime Roshaj
58 Arben Gecaj
59 Asllan Bajrami
60 Shqipe Zogu
61 Qazim Qeska
62 Sabedin Vishi
63 Kosovare Murseli
64 Naim Musliu
65 Kadri Kryeziu
66 Arta Nallbani
67 Sadik Halitjaha
68 Isa Hajrizi
69 Safete Maliqi-Qormemeti
70 Petrit Hajdari
71 Argjent Tasholli
72 Jona Arifi
73 Abdyl Bajrami
74 Mevledin Mazreku
75 Diana Shehu-Devaja
76 Betim Elezaj
77 Fitim Selimi
78 Pranvera Merovci
79 Arben Dautaj
80 Hevzi Xhelili
81 Jetmire Skeraj
82 Musli Gucati
83 Bujar Kukleci
84 Rajmonda Krasniqi
85 Haki Morina
86 Muhamet Gubetini
87 Flutra Hoti
88 Veton Firzi
89 Fatmir Dugolli
90 Lumturije Bytyqi-Hasani
91 Ruzhdi Kurtishaj
92 Kastriot Krasniqi
93 Florida Bajrakatri
94 Shaban Kastrati
95 Ibrahim Ceka
96 Mihane Kodra-Bekteshi
97 Sevdi Dernjani
98 Ali Stublla
99 Adelina Grainca
100 Bujar Cakolli
101 Florim Kryeziu
102 Zijush Ahmeti
103 Sami Hoxha
104 Avdullah Musliu
105 Gani Neziri
106 Garip Sahiti
107 Gazmend Bytyqi
108 Lulzim Abazi
109 Bekim Haxhiu
110 Donjet Bislimi