Në kuadër të njoftimit për shtyp në lidhje me blerjen e Milanit nga RedBird, u njoftua edhe partneriteti me Yankee Global Enterprises (YGE), pronar i New York Yankees. Kompania amerikane e menaxhimit të investimeve e themeluar në vitin 2014 në Nju Jork nga Gerry Cardinale është bashkëpronar i Rrjetit Yankees Entertainment Sports (YES), rrjeti sportiv rajonal më i ndjekur në Shtetet e Bashkuara.

“YES Network njoftoi, gjatë natës, se ka arritur “një marrëveshje me AC Milan, përmes së cilës YES do të transmetojë përsëritjet e ndeshjeve të AC Milan, duke përfshirë ndeshjet e Serie A, Coppa Italia dhe Champions League. E para e transmetuar nga YES do të jetë të martën më 6 shtator (19:00 ET), kur do të jepet derbi i Milanos i 3 shtatorit me AC Milan kundër Interit”.