shqip
Shqipëria nuk ka marrë vendimin që priste nga Komisioni i Disiplinës pranë UEFA-s. Kombëtarja kuqezi e ka humbur 3-0 në tavolinë ndeshjen e ndërprerë ndaj Serbisë.

Komisioni i Disiplinës vendosi gjithashtu që Serbisë ti hiqen tre pikë dhe të luajë dy ndeshje pa tifozë.

Ndërsa si FSF si FSHF janë gjobitur me 1000 mijë euro.