Reperi  Meek Mill, së fundmi ka publikuar këngën e tij të re dhe i ka dedikuar një pjesë të tekstit basketbollistit të ndjerë Kobe Bryant.

Menjëherë pas publikimit të këngës , bashkëshortja e Kobe, Vanessa ka reaguar duke treguar se nuk i ka pëlqyer aspak kjo gjë.Përmes rrjetit social,Instagram,ajo ka postuar foto me tekstin e këngës dhe është shprehur se ka mënyrë të tjera të shkrimit për të përshkruar admirimin ndaj basketbollistit.“I dashur Meek Mill. Mendoj se ky tekst është ekstremisht intensiv dhe mos-respektues. Nuk di shumë rreth muzikës tënde, por mendoj që mund të bësh më mirë”, u shpreh ajo.