Valdrin Sahiti ka dhënë sot një lajm shumë të bukur teksa i ka uruar ditëlindjen, bashkëshortes së tij, Edita Ramadanit. Valdrini ka postuar një foto të tyre familjare, ku shfaqen së bashku me vajzën, Belën dhe shkruan se së shpejti ata do të bëhen katër.

“Urime ditëlindjen për dashninë tonë të jetës ….
Falemnderit që na donë e na duron të dyve cdo ditë, me kërkesa e ankesa, e falemnderit shumë që kësaj fotografie shpejt ki me ja shtu edhe një”-shkruan Valdrini.