Vajza e vetme e Robert Aliajt, Gala, ka konkurruar në konkursin e famshëm në Gjermani “The Voice Kids”.Falë talentit të saj, ajo ka arritur të kalojë të gjitha fazat dhe tashmë është kualifikuar në natën finale të konkursit.Ai e ka dhënë vetë këtë lajm të bukur duke ndarë një pjesë të performancës së vajzës së tij, që e ka bërë të ndihet si në qiellin e shtatë.

“Sapo ndodhi, Gala kaloi në finale”- shkruan Roberti krahas postimit për të bijën.