Aeroporti-i-Rinasit1

Një udhëtar kinez ka harruar valixhen në WC-në e Aeroportit të Rinasit duke ngritur në këmbë policinë dhe krijuar panik tek udhëtarët që prisnin të niseshin.Por, hetimi i objekteve të dyshimta në aeroporte është një procedurë standarte.