Këngëtarja e njohur shqiptare, Dafina Zeqiri, konsiderohet një nga artistet më trendi të momentit dhe tejet e ndjekur në rrjetet sociale.


Kohën e fundit artistja u përball me kritika pasi që publikoi disa fotografi, ku kishte vënë një varëse engjëlli në formë kryqi.

 

Madje u tha se ka ndryshuar fenë. Por kjo bëri që artistja të reagoi në këtë mënyrë.

 

“Feja e Shqiptarit është Shqipëtaria. Çfarëdo që vë në qafë, veshi, e bëj për qejf”, shkroi Dafina.