Tyson dhe Paris Fury janë në pritje të fëmijës së tyre të gjashtë.

Kampioni i WBC, 32 vjeçar, ndau lajmin e gëzuar në serialin e YouTube-it të korrespondentit të boksit, Gareth A Davies.

Çifti janë tashmë prindër të Venezuelës, 10 vjeçe, Princit John James, tetë vjeç, Princit Tyson II, katër vjeç, Valencias, tre vjeçe dhe Princit Adonis Amaziah, 12 muajsh. Tyson zbuloi lajmin ndërsa theksoi vlerat e tij familjare, duke i thënë Davies: “Paris është përsëri shtatzënë dhe Zoti na ka bekuar patjetër me një fëmijë tjetër dhe unë jam shumë mirënjohës”.