tuna

Tuna po jeton mes dashurisë së madhe, fames e suksesit, por gjithashtu mes një morie kritikash për njëfarë deliri të madhështisë. Megjithatë, këngëtarja nga Shkupi po thotë se asaj nuk ja ndjen për asgjë. Thjesht, e di që është më e mira dhe që nuk ka konkurencë.

E, si kundërpërgjigje ndaj mediave që e kritikuan se po duket shumë keq (në plazh), Tuna ka vendosur të realizoj një sesion fotografik ku shfaqet perfekt.
Fotot janë bërë nga fotografi maqedonas Dejan Milicevic.

Fotoja sipër është një nga të parat e këtij fotosesioni.