Presidenti Donald Trump bëri një falje shtesë në orët e fundit të presidencës së tij. “Sot, Presidenti Donald J. Trump i dha falje të plotë Albert J. Pirro, Jr”, tha zëvendës sekretari i shtypit Judd Deere në një deklaratë për shtyp.

Pirro u dënua për akuza konspiracioni dhe evazioni fiskal pasi zbriti në mënyrë të padrejtë 1.2 milion dollarë të shpenzimeve të tij personale në fshirjet e biznesit.