Nga Lezha ku po takon fermerët në kuadër të ‘Rrugëtimit për Shqipërinë’, Lulzim Basha komentoi ovacionet dhe  thirrjet e tifozëve mbrëmë në stadium në sfidën e Shqipërisë kundër Francës, ndërsa shtoi se kryeministri Edi Rama duhet të dëgjojë jehonën e tyre. Sipas tij,  shefi i qeverisë duhet të hapë krahun për mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme.

Stadiumi/ Pse e goditën Ramën në “Arenën” e tij 

“Kjo qeveri e ka braktisur tërësisht fermerin dhe zhvillimin rural dhe këtë e shohim çdo ditë. Presion që ndjejnë nga shtetit, i ka shtyrë ata drejt braktisjes totale të këtij sektori. Kam ardhur për t’u thënë se nuk ka nevojë të jetë kështu. Jehona e zërit tuaj ka rëndësi. Të gjitha e dëgjuam jehonën e shqiptarëve. Mesazh i qartë për Ramën që të hapë rrugën për zgjedhje të lira e të ndershme që janë dhe zgjidhja e krizës që ka pllakosur. Bujqësia prioritet në buxhetin e shtetit. Rama jep 120 milion euro për 10 oligarkë, për fermerët vetëm një të dhjetën” – tha Basha.

https://lapsi.al/2019/11/18/thirrjet-rama-ik-ne-stadium-basha-kryeministrit-degjoje-jehonen-hap-krahun-per-zgjedhje-te-lira/