Ish-kryeministri Sali Berisha u ka drejtuar një thirrje sot qytetarëve të 6 bashkive ku po zhvillohet zgjedhjet për kryebashkiakun e ri.

“Sot votohet për kryetarët e bashkive të Shkodrës, Durrësit, Lushnjës, Peshkopisë, Vorës, Rrogozhinës. Iu bëj thirrje të gjithë banorëve të këtyre zonave të marrin pjesë në votime. Zoti ju bekoftë ju dhe votën tuaj të lirë!” – shkruan Berisha.