Mes tragjedisë në Tetovë ka dhe lajme të mira. 12 persona janë nxjerrë të gjallënga spitali i djegur.

Mediat maqedonase shkruajnë se personat e mbijetuar janë jashtë rrezikut për jetën dhe janë çuar për shërim në disa spitale të tjera deri në Shkup. Ndërkohë numri i viktimave zyrtarisht mbetet 14 kurse organet hetimore menjëherë janë vendosur në lëvizje për të zbardhur ngjarjen.