shkoder
Një person është plagosur me armë zjarri në lagjen “Zdrale” të Shkodrës. Ngjarja ka ndodhur rreth orës 9.30. Shkaqet dhe rrethanat e plagosjes nuk dihen ende. Ngjarja është mësuar pasi i plagosuri është dërguar në spital.