Ka filluar mbledhja e Kosovës dhe Shqipërisë, derisa kryeministri shqiptar Edi Rama është mirëpritur nga një ceremoni speciale, shkruan Gazeta Metro.


Dy kryeministrat Kurti e Rama u panë në disponim të mirë, derisa u përshëndetën ngrohtësisht me njëri tjetrin.

 

Ata më pas vazhduan ecjen e tyre deri te kabinetet qeveritare, ku edhe u përshëndetën me ministrat e njëri tjetrit.

 

Më poshtë pamje nga momentet: