Vijon prej me shume se 60 minuta protesta në sheshin përballë Kryeministrisë. Qindra qytetarë janë mbledhur për të kundërshtuar rritjen e cmimit të naftës dhe produkteve ushqimore. Protestuesit kundërshtojnë paketen që ka prezantuar kryeministri Rama. Sipas tyre ajo është qesharake dhe kurrsesi nuk adreson problemet e qytetarëve. Shihni më poshtë disa foto te LSA.