Takimi në Shtëpinë e Bardhë, mes Kosovës dhe Serbisë, mund shtyhet në një datë të përshtatshme, në mënyrë që edhe presidenti Trump të jetë pjesë e tij.

Takimi i caktuar mes Kosovës dhe Serbisë më 2 shtator, në Shtëpinë e Bardhë, me shumë gjasë do të shtyhet për dy ditë dhe sipas burimeve të gazeta express që ka një lidhje të fortë me emisarin presidencial për dialogun Rik Grenell, kjo po bëhet që të mundësohet një paraqitje e trump në takim.

urime diplomatike të Gazetës Express bëjnë me dije se takimi mund të zhvendoset më datë 4 shtator.

Siç i kanë thënë Gazetës Express burimet e saj diplomatike, në të mund të marrë pjesë edhe vetë presidenti amerikan, Donald Trump.