Në kuvendin Kombëtar të Rithemelimit, njw nga surprizat e rikthimeve ka qenw edhe ai Jozefina Topallit. Ata kanw shkwmbyer pwrpara kamerave nw hapje tw kuvendit një pwrqafim tw përzemërt.
Ish-nënkryetarja e PD, e larguar nga kjo forcë politike nga Lulzim Basha, Jozefina Topalli, i është bashkuar sot Kuvendit të PD. Në një intervistë para Kuvendit ajo tha është koha për opozitë të vërtetë dhe jo farsë. “Nuk ka nevojë të jesh në karrige për të bërë beteja. Bashkimi duhet bërë në vlera”.