Soni

Këngëtarja Soni Malaj jo shumë shpesh e ka ekspozuar vajzën e saj nëpër media. Ajo është e martuar prej vitesh me balerinin italian Mirko Lukareni dhe kanë një vajzë të vogël që quhet Anna.

Së fundmi këngëtarja ka pozuar së bashku me vajzën e saj të vogël në studion e këngëtares Rezarta Shkurta “Hera Company”. Soni bashk me Anën kanë dalë pran një bredhi të zbukurar për festa dhe pranë një oxhaku.