Soni

E filluan lidhjen e tyre në dancing With the Stars, më pas u martuan, dhe ja ku janë edhe sot! Duket se çifti Soni Malaj dhe Mirko Lukareni janë më të lumtur se kurrë.

Nëpërmjet disa fotove të postuara nga Soni në rrjetin e saj social në instagram, ata shihen teksa janë pranë njëri tjetrit duke shijuar ditët e fundit të verës në plazh.

Soni ka hedhur poshtë çdo thashethem të përfolur për një ndarje apo krizë martesore të çifitit, madje ajo thotë se janë më të lumtur se kurrë me njëri tjetrin dhe vajzën e tyre!