ffffff

Ne nje emision televiziv me sakt te Oponion tek B.Fefziu komemtatori Shakohoxha dhe drejtori i digitalb A.Jaho u mundua tja mbushnin mendjen gazetarit R.Çiços se edhe kur ka qen sponcor kompania telefonike Vodafone nuk e ka pas te shkruajtur ne fanelle Albania . Ja Prova.
Burime kofidenciale brenda FSHF zbulojnë skandalin më të fundit në Shqipëri. Komisioni disiplinës ka akuzuar për korrupsion dhe konflikt interesi kreun e FSHF Armando Duka i cili kundër legjislacionit europian dhe kodeve tue UEFA ka vendosur si reklamë në uniformat e kombëtares reklamën e biznesit të tij DigitAlb. Mësohet se Armando Duka ka 20% të aksioneve të DigitAlb Supersport dhe emrin e biznesit të tij e ka vendosur duke hequr emrin Shqipëri (Albania). Ky ueshtë rasi mue i papreçedent në historinë e futbollit- deklaroi një zyrtar i UEFA duke iu fereruar rastit të fshirjes emrit Shqipëri me atë Digitalb”

Pritet mbledhja e Komisionit të Disiplinës në UEFA ndërkohë që mediat shqiptare heshtin.

Pas lajmit që bëri publik opozita.com në lidhje me heqjen e emrit Shqipëri (Albania) nga fanellat e kombëtares shqiptare, vihet re një Screen Shot 2015-04-02 at 9.44.06 PMrebelim masiv në rrjetet sociale në lidhje me kompaninë mediatike Top-Media dhe Digitalb. Janë qindra statuse dhe komente në rrjetet sociale që përmblidhen rreth fjalës: Tradhëti!

Madje edhe kompania telefonike Vodafon ka qenë më korrekte në përdorimin e logos së saj. Ndërsa Digitalb një kompani shqiptare, heq nga bluzat e kombëtares së futbollit emrin Shqipëri, dhe e zëvendëson me një tjetër emër, Digitalb! Grekët dhe Vodafoni më korrekt se sa vetë shteti shqiptar për të përfaqësuar emrin e tij në një betejë të vërtetë ndërkombëtare.

Qytetarët shqiptarë e konsiderojnë një gjest të tillë të papranueshëm dhe jo dinitoz për aq sa përket përfaqësimit të kombëtares tonë në shtetin fqinj, Serbi. Mësohet, se rebelizmi është shtuar edhe ndaj të gjithë atyre personave publik që kanë prezantuar në profilet e tyre personale në facebook bluzën e kombëtares me logon e kompanisë Digitalb. Një rast i tillë është prezantimi i bluzës së kombëtares nga artisti Ermal Mamaqi. I cili u fye dhe u kundërshtua nga fansat e kombëtares shqiptare, duke e quajtur një ndeshje të tillë, Serbi-Digitalb