Një ndër qarqet me numrin më të lartë të të infektuarve me koronavirus është edhe Durrësi.

Pacientët e infektuar me Covid-19 në Durrës, marrin shërbimin në pavjonin e veçantë që është hapur në spital.

Ndër të tjera ai thekson se burimet pranë institutit të shërbimit epidemiologjik i kanë konfirmuar se me uljen e temperaturave është shtuar të qytetarëve të infektuar me Covid-19.

Gjithashtu mësohet se Manza, Ishmi dhe fshatrat e Shijakut janë dhe zonat më problematike. Thuajse të gjitha institucionet kanë persona të infektuar por nuk ka asnjë institucion të bllokuar nga Covid-19.