Shuhet Uran Kostreci !
Me pikëllim të thelle jo njoftojmë se legjenda e qebdresës antikomuniste Uran Kostreci ndëroi jetë sot . Në emer tim dhe të përndjekurve politikë antikomunistë të Shqiperise ju shpreh ngushllimet familjarve miqve bashkevujtesve dhe bashkëluftëtarëve të tij .
Qofsh i parajsës kampion i qëndrës dhe asketi i lirisë !
Për oraret e ceremonisë funerale do tiu njoftojmë sapo ti vendosim !