Kryeminisitri i vendit, Edi Rama ka prezantuar ditën e sotme gjithë arritjet që ka bërë qeveria në shërbimet online për qytetarët dhe bizneset, teksa ka bërë edhe premtimet e rradhës në kuadër të fushatës për zgjedhjet elektorale të 25 prillit. Gjatë fjalës së tij, Rama ka bërë me dije se në vendin tonë ka nisur ardhja e punëtorëve të huaj.

Rama u shpreh se janë ata që po zënë vendet e punës në Shqipëri, teksa ka ironizuar të papunët shqiptarë, duke thënë se duan punë duke qëndruar në kafe.


“Ka nisur ardhja e punëtorëve të huaj në një vend ku shumëkush, ndër ata që thonë se duan punë duke qëndruar në kafe, ka vende pune që po i marrin të huajt. Nuk ndodh vetëm në Shqipëri.”- tha Rama.