Mengjesin e sotëm një banesë në saver i ka shpëtuar djegies totale falë ndërhyrjes së shpejtë të zjarrfikësve. Kanë qenë orët e para të mëngjesit kur një i afërm i pronareve të banesës ka shkuar dhe ka tentuar të ndeze bombulën e gazit.

Për shkak të mangësive teknike bombula ka marrë flakë dhe deri sa erdhën zjarrfikësit janë djegur disa orendi shtëpiake por vetëm në kuzhinë. Zjarri është izoluar dhe shuar nga zjarrfikesit duke shpëtuar kështu të gjithë banesën dhe banesat fqinje. Ky nuk është rasti i parë për kete vit ku zjarri nga bombulat e gazit Ka djegur totaliasht disa banesa.

Lojtës Videosh

00:00
00:07