Dy persona janë riinfektuar me Covid-19 në Shkodër.

Bëhet me dije se personat janë të moshës 50, 60 vjeç dhe njëri ka lodhje, tjetri temperaturë.

Personat në fjalë, identiteti i të cilëve nuk bëhet i ditur, mësohet se kanë kaluar koronavirusin plot pesë muaj më parë.