Një tjetër subjekt zbret në fushë si konsulent për transferimin e mundshëm të aksioneve të shoqërisë Inter në negociatat midis BC Partners dhe grupit Suning. Kjo është kompania Tifosy Ltd, një platformë britanike e financimit dhe këshillimit për çështje të jashtëzakonshme financiare të themeluara nga Fausto Zanetton, ish bankier i Morgan Stanley dhe ish-kampioni i futbollit, Gianluca Vialli. Lajmin e bujshëm e ka bërë të ditur e përditshmja Il Sole 24 Ore.

Ai që do të asistojë përfaqësuesin e BC Partners, Nikos Stathopoulos, në tratativa, sipas informacioneve, është Marco Re, ish CFO i Juventusit dhe Fausto Zanetton. Shoqëria britanike tashmë ka përvojë të madhe në sektorin e transaksioneve të jashtëzakonshme të financave në sektorin e futbollit, pasi veproi si këshilltar në blerjen e fundit të Pisas dhe ishte në qendër të negociatave (më vonë u shua) me pronarin e Sampdoria, Massimo Ferrero, për blerjen e klubit të dorian.