Kabina elektrike qëndrore në fshatin Valikardh të Bulqizës është shembur duke lënë pa energji disa lagje. Kështu, lagjet Zoge, Sejde, Allushe, Isufe, Jungulli, Hidri etj janë pa energji elektrike.

Mbas shembjes së kabinës, telat janë këputur duke rrezikuar banorët e zonës. Për këtë arsye, banorët kërkojnë ndërhyrje sa më shpejt për të shmangur një tragjedi dhe për të rikthyer energjinë elektrike.