Guvernatorë të shumtë në të gjithë Shtetet e Bashkuara kanë urdhëruar që flamujt të valëviten në gjysmë shtizë për të nderuar 500,000 viktimat që kanë vdekur nga Covid-19.

Ai ndjek fjalimin e Presidentit të SHBA Joe Biden në një ceremoni ku u ndezën qirinj për shënuar momentin historik.

Guvernatorët e Alabama, Arizona, Colorado, Connecticut, Hawaii, Kentucky, Nebraska, Oregon dhe Washington po nderojnë jetët e humbura.