Sekretari për Marrëdhëniet me Jashtë në PPE, Patrick Voller ka shpërndarë një videomesazh të liderit të opozitës, Lulzim Basha lidhur me integrimin europian.

Voller duket se mbështet Bashën në thirrjen e tij dhe premtimin për ta anëtarësuar Shqipërinë në Bashkimin Europian.

Patrick Voller është zyrtar i Partisë Popullore Europiane, pjesë e së cilës është dhe Partia Demokratike e Shqipërisë.